dimarts, 29 de gener del 2013

El lobo Matías Infantil


Títol
El lobo Matías

Recomanat per Infantil

Que treballem?
Nombres, associar, memòria, trencaclosques, posició, seriacions, taules lògiques.

Els nois i noies d'infantil estan de sort, Balbino de Oro Martín de l’escola pública San Fernando de Aranjuez (Madrid) ens ha regalat aquest paquet de jocs molt divertits.
Son 18 espais de jocs i tres nivells. Els tres nivells podrien servir com a referència de P3, P4 i P5   però no sempre és així, mentre que alguns aspectes com els dels nombres estaria relacionat, d'altres com associar, o figures amb ombres son de gran dificultat, pels petits, però bé segur que ens sorprenen com sempre.
Que ho passeu bé.




dijous, 24 de gener del 2013


TÍTOL.   

SE HACE SABER

RECOMANAT PER  A  INFANTIL

QUE TREBALLEM?

NUMERACIÓ, TRENCACLOSQUES I CAMINS  (ORGANITZACIÓ DE L'ESPAI) 
COM TÉ TRES BLOCS P3 , P4 I P5   PODEM ESCOLLIR LA DIFICULTAT.

És un paquet de jocs molt interessant està en totes les llengües de l'estat.

Com a resolució gràfica es atractiu i com a sensibilitat de moviment tant en ratolí com en PDI està molt aconseguit, ideal per aquells nens i nenes que encara els costa el maneig del ratolí.


   



Candido Querol

dilluns, 21 de gener del 2013


TÍTOL.   

PARKING

RECOMANAT PER  A  PRIMÀRIA   (CICLE MITJA I SUPERIOR)

QUE TREBALLEM?

ORGANITZACIÓ ESPACIAL. ESTRATÈGIA. MEMÒRIA ESPACIAL.  



Els de cicle mitjà i superior gaudeixen en l’aparcament, aquest tradicional joc de taula que sempre m’ha agradat tant, ara gràcies al Juan García Moreno del CEIP Blas Infante de Sevilla el tenim a la xarxa.

Que s'ha de fer? 

Aconseguir amb el mínim de moviments treure el cotxe verd de l'aparcament.

L’enllaç que us ofereixo no us porta directament, ja que és un paquet de resolucions de problemes, però tot ell és força interessant. Per arribar-hi heu d’entrar a:

Problemes de busqueda.      PARKING









Títol.

Train conductor.

Recomanat per  a  INFANTIL 

Millorem

Organització espacial i maneig de ratolí.  


Quan treballo amb els nois de P5, una de les pàgines que més els agrada es la del Caillou, aquest personatge canadenc té uns jocs molt atractius, també el coneixen per la TV.
Jo us recomano el joc del tren (Train conductor), no feu cas si no parlen català,als nois d'aquesta edat, si els agrada algun joc, tan els fa en que parlen, és una motivació més per raonar el que han de fer.

Que han de fer?

Aconseguir tres estels superant dues probes per cada estel. La primera proba completar una línia de tren afegint les travesses que falten. La segona completar una línea de tren girant els colors.

Us enllaço a la pàgina principal, així desprès de jugar al "train conductor" poden donar una ullada als altres programes.


Candido Querol                                                               
                                                                                      



Jocs per aprendre


Aquest serà un espai on poder anar penjant jocs d’Internet que serviran per millorar algunes funcions i ajudaran als nostres nois i noies a desenvolupar les seves habilitats cognitives.
Seran jocs que els entretindran mentre aprenen, que els ajudaran a organitzar millor l’espai, a gaudir de les matemàtiques, a raonar lògicament i sobre tot a pensar en lloc d'actuar tan impulsivament.

Els jocs estaran classificats amb dues modalitats, infantil i primària.

Cada pàgina de blog mostrarà un joc o bé una pàgina amb diferents jocs relacionats entre ells, tindreu un accès a la pàgina i una petita explicació d'allò que els nois treballaran amb aquest joc.

Que us divertiu.  
Candido Querol.